Hoe ik werk

Het is voor mij vooral belangrijk om goed te weten wat jíj wil. Of dit nou over journalistieke verhalen, commerciële teksten, interviews, webteksten, blogs of misschien wel het optekenen van een levensverhaal gaat, maakt niet uit. Mijn doel is jouw verhaal zo beschrijven zodat degene die het leest zich even verliest in de tekst.

Laten we samenwerken!

Oké, stel, je wil graag met me werken. Hoe gaat dat dan in zijn werk? We bellen eerst even of spreken af om te kijken wat er moet gebeuren en wat je verwachtingen zijn. Voordat ik een offerte maak, vind ik het erg belangrijk om dat goed in beeld te hebben. Meestal werk ik met een uurtarief, maar een bedrag per woord, artikel of pagina is natuurlijk ook bespreekbaar. Wat mij betreft is er altijd een vorm te vinden waarmee we beiden tevreden zijn!